URGENT

Can Batlle enceta el Nadal amb disco jove

Compartiu aquesta història

De la mateixa manera que ho fan els centres escolars i també l’escola de Música i Dansa, el local jove Can Batlle també organitza diverses activitats en motiu de les festes nadalenques. I ho fa amb un clàssic: la disco jove.

Per avui també han organitzat un taller de decoració nadalenca, però el  plat fort que donarà el tret de sortida a la programació del Nadal Jove tindrà lloc l’últim dia de classe, demà passat dijous. Serà la festa final de trimestre al local de Can Batlle a partir de les 9 del vespre, en una trobada amb música i sense alcohol. Una activitat recurrent en aquestes dates, però que també ha canviat amb el pas del temps. Ho explica el tècnic de joventut, Albert Muñoz.

La programació del Nadal Jove  començarà el proper dimarts amb un taller de cuina, centrat sobretot en dolços, a partir de les 5 de la tarda al local. Les activitats responen a les propostes que han fet els propis joves als responsables de l’Àrea de Joventut.

L’esport serà un dels protagonistes del calendari. El dimecres que ve al matí hi haurà torneig de futbol a la pista annexa al Palauet i el mateix dia es farà tarda de cinema.

Seguint la moda de les celebracions pre-cap d’any, l’àrea de joventut organitza pel proper dijous 29, dos dies abans de canviar la xifra  al 2017, una revetlla de Cap d’Any a la tarda també al local.  Es vol mantenir la incògnita pel que Joventut no ha volgut revelar les activitats que es faran, però asseguren que el factor sorpresa valdrà la pena.

Pel proper 2 de gener, es preveu un taller de xapes personalitzades i el 3 i 4 es faran diverses activitats esportives. Primer unes Olimpíades –el contingut tampoc s’ha volgut desvelar- i es tancarà la programació del Nadal Jove amb un torneig de Ping Pong el 4 de gener.

Amb el Nadal Jove es completa la programació d’activitats previstes per a joves i infants, juntament amb el juga juga.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics