El Juga Juga de PLF escalfa motors

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des de fa uns dies els monitors que s’encarregaran de les activitats del Juga Juga  treballen en la programació de les activitats que s’oferiran en aquest casal de Nadal.

Aquesta activitat que es fa des de fa uns anys per donar una sortida lúdica als infants durant les festes, es farà durant 7 dies, del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener en torns de matí i de tarda.  Els matins de 10.30 a 13.30 i a les tardes de 16 a 20h.

El que també es manté inalterable des de fa anys és el preu. Qualsevol infanti pot participar del Juga Juga per 3€ al dia, poden assistir algun dels torns o bé durant tot el dia.

De nou el Juga Juga es farà en un doble escenari, els més petits, de 3 a 6 anys, compartiran jocs i tallers al gimnàs de l’escola de Mas Prats. Fins fa uns anys es feia en el MiD però es va decidir canviar d’emplaçament per augmentar la capacitat de participants. Segons el coordinador d’esports de PLF, Jordi Fitó, s’han renovat les activitats pels més petits, mantenint aquelles de més èxit i participació.

El participants més grans, de 6 a 12, desenvoluparan les activitats al Palauet, com ja és habitual amb les activitats esportives i lúdiques com a protagonistes. Hi haurà inflables, tallers i esports durant tots els dies.

Els nens i nenes de 6 anys podran triar si anar al gimnàs o bé al Palauet.

Les activitats les realitzaran monitors especialitzats i l’eix de les principals activitats giraran entorn a les festes de Nadal i de la cavalcada dels reis mags de l’Orient.

Per comprar les entrades només caldrà dirigir-se directament a l’entrada del Palauet o del gimnàs de l’Escola Mas Prats i adquirir-la allà mateix. A més, un cop adquirida l’entrada, serveix per qualsevol dels dos equipaments, és a dir que els nens podran anar tant al Palauet com a l’Escola tants cops com vulguin durant el dia.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics