URGENT

Un veí i un policia de Blanes intoxicats per fum en un incendi

Compartiu aquesta història

Les flames s’han declarat la matinada d’aquest dilluns en un pis del barri d’Els Olivers de Blanes, entre Els Pins i La Plantera.

Es tracta del veí que es trobava al pis, que ha hagut de ser traslladat a la cambra hiperbàrica de l’hospital de Palamós després d’haver inhalat monòxid de carboni. L’home, però ja ha estat donat d’alta.

L’altra afectat ha estat un policia que participava en el dispositiu d’emergència i que s’ha pogut recuperar en el mateix lloc dels fets, sense necessitat de traslladar-lo a un centre hospitalari.

Un total d’onze dotacions dels cossos d’emergència i seguretat s’han desplaçat fins al lloc de l’incidi que ha obligat a evacuar preventivament als veïns del mateix replà del pis sinistrat, tot i que van poder tornar a casa un cop ventilat el replà.

Tot apunta que l’incendi s’ha originat a la cuina del pis. L’inquilí s’hauria adormit mentre tenia alguna cosa al foc i s’ha despertat pel fum. A causa del sinistre, la cuina
ha quedat molt malmesa, i la resta del pis ha patit les conseqüències del fum, que també ha afectat una petita part del sostre del replà i la porta d’accés a l’habitatge.

L’avís de la incidència s’ha rebut a través d’una trucada al telèfon d’emergències 112 a quarts de quatre de la matinada d’aquest dilluns. Fins al lloc s’han desplaçat quatre dotacions de Bombers, dues ambulàncies del SEM, tres de la Policia Local de Blanes i 2 dels Mossos d’Esquadra.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics