El temporal fa caure arbres a la zona de Can Batlle

El passeig de mar de Blanes, aquest matí. C.C
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El fort vent d’aquesta nit ha tombat diversos arbres a la zona de Can Batlle de Palafolls que han caigut a la via pública a primera hora del matí. Segons informa la Policia Local, l’incident s’ha produït entre les 6 i les 8 d’avui. S’ha tallat el carrer durant 30 minuts mentre es retiraven els arbres del carrer, pel que a quarts de 9  la via ja tornava a la normalitat.

L’incident no ha provocat ferits ni tampoc destrosses, ja que no hi havia cap vehicle aparcat a la zona. Entre altres afectacions, el vent ha mogut també contenidors en diversos punts de Palafolls, però ara el municipi ja ha tornat a la normalitat.

On sí hi ha hagut afectacions importants és al passeig de mar de Blanes. Les onades de la matinada han tornat a inundar part del passeig de mar de la ciutat veïna. L’aigua i la sorra ha arribat a la calçada per on passen els cotxes, i de fet continua a aquesta hora tallat l’accés als vianants a tot el front marítim de Blanes.

El passeig de mar de Blanes, aquest matí. C.C
El passeig de mar de Blanes, aquest matí. Constància Collado

Pel que fa al a circulació, es manté tallat al trànsit un dels carrils de circulació en sentit sud i es desvien els vehicles pel carrer ample en sentit Malgrat de Mar. Continuen els treballs de neteja de sorra i es manté tallat el tram final del carrer Vila de Madrid de Blanes per l’acumulació d’aigua.

Els serveis d’emergència ja estaven alertats, i de matinada, cap a les 3 i les4, és quan més s’ha notat l’onatge que ha afectat a les zones més properes a la costa.

El front marítim de Blanes està acostumat a aquest tipus de situacions, ja que els temporals acostumen a malmetre les platges  de la ciutat, emportant-se la sorra i fent arribar l’aigua a les zones transitades.

A Malgrat de Mar el temporal ha mogut tanques d’obres i també antenes d’alguns habitatges, segons han reportat fonts del consistori. La principal incidència, però, és la inundació a la zobna dels càmpings de la punta de la Tordera, al camí de la Pomereda, i també del tram final de la riera de Palafolls al seu pas pel municipi, en el punt que passa sota la via del tren.

Protecció Civil de la Generalitat demana extremar les precaucions al front marítim durant tot el dia d’avui a causa del fort vent i l’onatge que es mantindrà en especial a les comarques del nord de Barcelona i de Girona. Cal tenir molta cura a les zones portuàries, espigons i en les activitats que es realitzin prop de la costa. Cal respectar els tancaments dels accessos al litoral que es realitzin amb caràcter preventiu per seguretat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics