URGENT

Augmenta la venda de dècims per a la grossa de Nadal

Compartiu aquesta història

Demà torna a ser 22 de desembre, el dia del sorteig extraordinari de la Loteria de Nadal.

Tot i que la nostra vila no ha estat mai agraciada amb cap premi important d’aquest sorteig nadalenc, sí ho han estat poblacions veïnes com Malgrat, Tordera, o l’any passat a Blanes.

Cada any s’augmenta el nombre de vendes de dècims per aquest sorteig, que a més aquest any incrementa els euros a repartit; seran 2310 milions d’€, 70 més que l’any passat, si s’acaben venent tots els dècims posats a la venda.

El sorteig de demà suposa fins el 80% de facturació de qualsevol administració de loteries, com la de PLF. Ho explica Marta Gómez, responsable de l’administració de loteries de Palafolls.

Els palafollencs han comprat més dècims que l’any passat i són supersticiosos a l’hora de triar el seu número. Molts recorren a la recerca de dates de naixement, casament o d’esdeveniments concrets.

Demà a les 9 del matí començaran a rodar els dos bombos de la Loteria al Teatro Real de Madrid.

En un hi ha els 100 mil números participants  i a l’altre els premis. La grossa repartirà 400 mil€ per dècim, el segon 125 mil i el tercer 50 mil, com en els últims anys.

RP tornarà a oferir una programació especial per seguir aquest sorteig. Des de les 9 del matí estarem alerta del sorteig, però també parlarem de les festes de Nadal al nostre municipi, amb activitats, consells i connexions en directe. Sabrem al moment on s’han venut els números agraciats i ens acostarem als municipis més propers on s’hagi rascat alguna picossada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics