Aliments a canvi de postals

Aliments a canvi de postals a la fira Solidària d'intercanvi a l'escola Les Ferreries. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Escola Les Ferreries ha tornat a organitzar la fira solidària d’intercanvi en col·laboració amb els Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls, que han fer una bona valoració de l’aportació de l’escola.

Aliments a canvi de postals a la fira Solidària d'intercanvi a l'escola Les Ferreries. RP
Aliments a canvi de postals a la fira Solidària d’intercanvi a l’escola Les Ferreries. RP
Fira Solidària d'intercanvi a l'escola Les Ferreries. RP
Fira Solidària d’intercanvi a l’escola Les Ferreries. RP

 

 

 

 

 

 

 

 

A cada persona que hi ha dut productes se’ls ha obsequiat amb una felicitació nadalenca feta pels mateixos alumnes del centre.

Avui entre les persones que s’han acostat a Les Ferreries i els aliments que duien també els mateixos alumnes s’’han omplert diverses caixes amb articles de primera necessitat que després l’Ajuntament repartirà entre les famílies necessitades del poble. Enguany, però, la campanya del “Tu ets solidari” ha coincidit també amb la primera edició del Gran Recapte, pel que s’ha fet una recollida més modesta. Ho explica la Judit Puig, dels Serveis Socials.

De fet, el “Tu ets solidari” es va tancar el cap de setmana passat per començar a preparar els lots que repartiran aquest divendres per cobrir durant el Nadal les necessitats de les famílies que ja es troben sota el paraigües dels Serveis Socials.

La majoria d’aliments els han aportat entitats a través de l’organització d’activitats com el grup de Balls en línia, el Tió Solidari organitzat per la Colla Gegantera i la fira de l’Escola Les Ferreries.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics