El curs de monitors s’ajorna fins Setmana Santa

L’activitat, impulsada des de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palafolls, tornava a aprofitar les vacances escolars de Nadal per fer un altre curs intensiu de monitors que havia de començar aquest últim dissabte fins el proper 21 de gener.

Els responsables del Local Jove Can Batlle finalment han anul·lat el curs per aquestes festes amb la intenció que més endavant arribin al mínim d’alumnes requerits. Ho explica el Tècnic de Joventut de l’Ajuntament, Albert Muñoz.

Les places eren limitades, n’hi havia fins a 25. Segons Muñoz, fins la setmana passada s’havien inscrit una desena de joves interessats, amb els que no arribaven, però, al mínim de 18 alumnes  necessaris per treballar amb la metodologia prevista d’organitzar-se en grups i tractar la teoria d’una manera més dinàmica.

A grans trets, eren dos els perfils que s’apuntaven al curs: d’una banda joves de l’institut o de l’Esplai El Pas que es volen treure el títol ja amb la vista posada a l’estiu o de l’altre adults que ja fa temps que treballen en l’àmbit de l’educació i el lleure i que ara els demanen el títol.

Encara s’ha de confirmar com s’adaptarà el curs durant la Setmana Santa, però, tal i com apunta Muñoz, s’hauran d’agafar també altres caps de setmana.

D’impartir el curs se n’encarreguen responsables de l’Escola de Lleure El Sol i, amb una durada total de 310 hores, combina teoria amb exercicis a distància, teoria i pràctiques en algun centre escolar o de lleure.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics