URGENT

L’Ajuntament de Blanes homenatja jubilats i treballadors

Compartiu aquesta història

El reconeixement s’ha dirigit a treballadors i treballadores que s’han jubilat durant aquest any i també als que han complert 25 anys treballant al servei de l’Ajuntament. En total, aquest divendres passat, en un acte a l’Administració Local, s’han homenatjat fins a 15 persones0: 10 foto-de-grup-3que porten 25 anys treballant a l’administració i 5 que durant aquest 2016 s’han jubilat.

Entre tots sumen 384 anys de vida laboral al servei de l’Ajuntament blanenc. Ja fa uns anys que el reconeixement és habitual fent-lo coincidir amb les dates de Nadal.

Les persones que s’han jubilat han rebut com a obsequi una reproducció de la façana principal de l’edifici de l’Ajuntament de Blanes amb una placa on s’agraeix la feina feta.

Durant l’acte, encapçalat per l’alcalde Miquel Lupiáñez i altres regidors, s’han projectat diverses fotografies dels homenatjats. Eren instantànies que recordaven el pas dels treballadors durant gran part de la seva vida labora juntament amb els seus companys de feina de diferents departaments del consistori blanenc.  També hi han participat representants del comitè d’empresa i sindicats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics