Malgrat tempteja crear un Consell Jove

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La regidoria de Joventut ha obert una enquesta online entre els joves d’entre 12 i 35 anys amb l’objectiu de saber quines són les inquietuds, necessitats i propostes d’aquest sector de la població malgratenca.

L’enquesta està oberta fins a mitjans de gener i poden platejar propostes com ara d’activitats d’oci o altres temàtiques els agradaria que hi hagués al municipi. El qüestionari està, sobretot, dirigit a saber si consideren necessari l’existència d’un consell de joves. Així, se’ls demana si coneixen el Pla Local de Joventut o si creuen que és necessari un Consell Jove Municipal.

També se’ls demana si pertanyen a alguna entitat, què troben a faltar a Malgrat o altres propostes per la regidoria de Joventut.

El Pla Local de Joventut, amb data de caducitat aquest 2016, incloïa diverses polítiques de participació i cohesió social, com ara recolzar l’associacionisme, enquestes de valoració o espais de debat.

En el projecte també s’incloïa el servei del Centre Cívic, amb diverses activitats i tallers, activitats també de sensibilització amb seminaris contra el racisme, contra la violència de gènere, a favor de la Pau, tallers de prevenció de relacions d’abús entre els joves, entre d’altres. Una altra branca és la de l’esport i salut, amb prevenció del consum de tabac o malalties de transmissió sexual.

El Pla Local de Joventut es va renovar el 2012 per assolir una major participació de la població en entitats i fer créixer el sentiment de pertinença a Malgrat, desenvolupar una oferta cultural i d’oci de qualitat, nous canals d’informació i comunicació i desplegar polítiques destinades a la població juvenil.

L’enquesta busca obtenir la retroalimentació en la comunicació amb els joves, pel que es podrà fer online fins el 17 de gener.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics