Malgrat tempteja crear un Consell Jove

La regidoria de Joventut ha obert una enquesta online entre els joves d’entre 12 i 35 anys amb l’objectiu de saber quines són les inquietuds, necessitats i propostes d’aquest sector de la població malgratenca.

L’enquesta està oberta fins a mitjans de gener i poden platejar propostes com ara d’activitats d’oci o altres temàtiques els agradaria que hi hagués al municipi. El qüestionari està, sobretot, dirigit a saber si consideren necessari l’existència d’un consell de joves. Així, se’ls demana si coneixen el Pla Local de Joventut o si creuen que és necessari un Consell Jove Municipal.

També se’ls demana si pertanyen a alguna entitat, què troben a faltar a Malgrat o altres propostes per la regidoria de Joventut.

El Pla Local de Joventut, amb data de caducitat aquest 2016, incloïa diverses polítiques de participació i cohesió social, com ara recolzar l’associacionisme, enquestes de valoració o espais de debat.

En el projecte també s’incloïa el servei del Centre Cívic, amb diverses activitats i tallers, activitats també de sensibilització amb seminaris contra el racisme, contra la violència de gènere, a favor de la Pau, tallers de prevenció de relacions d’abús entre els joves, entre d’altres. Una altra branca és la de l’esport i salut, amb prevenció del consum de tabac o malalties de transmissió sexual.

El Pla Local de Joventut es va renovar el 2012 per assolir una major participació de la població en entitats i fer créixer el sentiment de pertinença a Malgrat, desenvolupar una oferta cultural i d’oci de qualitat, nous canals d’informació i comunicació i desplegar polítiques destinades a la població juvenil.

L’enquesta busca obtenir la retroalimentació en la comunicació amb els joves, pel que es podrà fer online fins el 17 de gener.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics