Tret de sortida al Juga Juga

Juga Juga 2016
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Avui ha comença el casal de Nada, Juga Juga, que pretén omplir el buit que ha deixat les classes amb l’arribada de les vacances.

Aquest matí un centenar de nens i nenes ja havien passat pel Palauet on hi ha diversos inflables i espais de jocs. El preu és el mateix que els altres anys, 3 euros al dia i de nou es torna a fer en un doble escenari.

Juga Juga 2016
Juga Juga 2016
Juga Juga 2016
Juga Juga 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

Els més grans, de 6 a 12 anys, tenen diverses activitats al Palauet amb inflables i un camp de futbol 3. Aquest matí pel palauet han passat els nens i nenes que han recorregut les diverses activitats de l’espai.  Hi ha diversitat d’opinions sobre quina prefereixen, però tots coincideixen amb què no troben a faltar l’escola. Si més no, de moment.

Els més petits, de 3 a  6 anys tenen l’espai del gimnàs de l’escola Mas Prats on tenen tallers i activitats que s’adeqüen als més petits.

Els dos espais s’han omplert amb els xisclets d’entusiasme dels nens que corretejaven d’un inflable a l’altre després de deslliurar-se dels pares o avis per trobar-se amb amics de l’escola.

L’activitat es farà durant 7 dies.  Ha començat avui fins el 30 de desembre i del 2 al 4 de gener matí i tarda. Des de dos quarts d’11 a dos quarts de dues i a les tardes de 4 a 8 del vespre. Les activitats les supervisen monitors i per participar-hi cal comprar les entrades directament a l’entrada dels dos recintes i serveix durant tot el dia. El Juga Juga pretén ocupar l’espai de forma lúdica als nens i nenes durant els dies laborables de les Festes de Nadal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics