L’hospital de Calella sí tindrà inversions

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Finalment, sembla que la Generalitat sí invertirà al centre hospitalari el 2017. Si més no, així ho ha anunciat l’alcaldessa del municipi, Montserrat Candini, després que diversos mitjans, entre ells Ràdio Palafolls, es fessin ressò que els pressupostos de la Generalitat no apujaven la inversió prevista pel centre de salut.

Ho havia denunciat el comitè d’empresa de l’hospital que apuntava que, si no s’incrementava la partida pressupostària, afectaria negativament la qualitat del servei.

Candini, també portaveu del grup Junts Pel Sí a la comissió de Salut al Parlament, ha respost comunicant que la Generalitat sí preveu inversions en l’hospital pel 2017.

Segons ha explicat l’alcaldessa en l’últim ple municipal, s’hi destinarà una part d’una partida generalista. De fet, Candini ha vinculat les inversions a l’hospital Sant Jaume de Calella, seu de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, amb l’endeutament de la Fundació Asil de Blanes, gestionat des de l’hospital de Calella. La problemàtica recau en què la Generalitat no permet invertir en un organisme endeutat, explicava l’alcaldessa, una Fundació que es dissoldrà per poder fer les inversions necessàries a l’hospital.

Candini, ha assegurat que fins ara no s’havia comunicat per evitar, diu literalment, falses expectatives. Són declaracions a Ràdio Calella.

A més, es preveu que el mes de febrer el conseller de Salut, Toni Comín visiti l’hospital de Calella.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics