URGENT

Els Reis d’Orient arriben avui a Palafolls

Compartiu aquesta història

Comença el compte enrere per la nit més màgica de l’any. Ses Majestats els Reis ja s’acosten a Palafolls on aquest tarda desfilaran pels carrers del municipi sota l’atenta mirada de grans i la il·lusió de petits.

Els nens i nenes de Palafolls ja fa dies que pensen els regals que demanaran als Reis d’Orient, però molts d’ells provaran sort amb les joguines que el Pare Noel i el Tió s’ha oblidat de portar. Però, què responen quan se’ls pregunta per la seva carta als Reis? Si una cosa tenen clara, és que els demanen moltes coses. Són en Javi, la Carla, en Pol i l’Arnau.

Però no només volen joguines per ells, també han pensat amb la seva família: pares, mares, avis i àvies, entre d’altres. Els nens no s’han oblidat d’ells i també els han inclòs a la seva llista de desitjos que esperen que els deixin Ses Majestats. Això sí, també els donen carta blanca perquè els regalin el que els Reis creguin convenient, perquè tot detall serà benvingut.

Fins i tot hi ha desitjos de pau pel 2017.

Uns ja els han donat la carta, altres esperaran a la cavalcada d’aqueta tarda. Tots tenen clar, però, que cal anar a dormir d’hora i que serà una nit plena de nervis que donarà pas a l’emoció i alegria del despertar de demà al matí, quan trobaran els regals que els Reis els han portat.

Ses Majestats arribaran a Palafolls a les 5 de la tarda quan es dirigiran a  Sant Genís per saludar als nens i nenes i donaran pas als patges, que recolliran les cartes. A partir de les 6 començaran a circular amb les seves carrosses pel centre del municipi i s’aturaran a la plaça de l’Ajuntament perquè, un altre any, els castellers de l’Alt Maresme els concedeixen la clau màgica. Els acompanyarà la música de RP.

La policia local ha prohibit estacionar als carreres del centre afectats a partir de les 15h, el trànsit es tancarà poc abans que comenci la rua i es reobrirà un cop hagi acabat l’activitat dels Reis.

Pel que fa als municipis veïns, també ho tenen tot a punt per rebre Melcior, Gaspar i Baltasar. A Malgrat de Mar arribaran a les 17.30 i aquest any ho faran en carrosses. A Tordera, s’estrenarà un espectacle de dansa que acompanyarà la rua a càrrec d’una seixantena de nens.

I a Blanes ha augmentat un 32% el pressupost per a la cavalcada i hi ha inclòs nous elements, com ara un os de peluix articulat de 2,5 metres d’alçada i dos cavallers muntats en cavalls de cartró, entre altres. Els Reis arribaran a les 5 al port i els rebran les autoritats municipals. A més, també es tiraran caramels sense gluten, una iniciativa dins la campanya “Cap Nen Sense Caramels” de l’Associació de Celíacs de Catalunya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics