Blanes celebra el 2017 al ritme de cadires i regadores

Xavier Lozano, convertint objectes en instruments. Aj. Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El tradicional Concert d’Any Nou a Blanes, que des de fa 9 anys ofereix la VBella Banda, donava ahir la benvinguda al 2017 en un concert al teatre que va reunir també al polifacètic  Xavi Lozano com a músic convidat.

Concert VBella Banda Blanes. Aj. Blanes
Concert VBella Banda Blanes. Aj. Blanes

L’artista català triomfa internacionalment i converteix objectes quotidians en instruments.  Alguns recordaran les seves intervencions finals al programa de TV3, No me la puc treure del cap, presentat per Roger de Gràcia, on tocava peces musicals amb qualsevol objecte.

Cada any, l’orquestra blanenca compta amb artistes destacats com a convidats. L’any passat va ser el guitarrista Diego Cortés i enguany ha sigut Xavi Lozano qui s’ha encarregat d’obrir la segona part de l’acte.

Així és com sona una cadira tocaa per Xavi Lozano. Al concert d’aquest diumenge va transformar en instruments una crossa, el manillar d’una bicicleta, una escala metàl·lica, una cadira o una regadora entre d’altres.

Xavier Lozano, convertint objectes en instruments. Aj. Blanes
Xavier Lozano, convertint objectes en instruments. Aj. Blanes
Xavier Lozano, convertint objectes en instruments. Aj. Blanes
Xavier Lozano, convertint objectes en instruments. Aj. Blanes

 

 

 

 

 

 

La VBella Banda va completar la segona part amb el repertori de nadales, entre elles Jingle Bells Rocks, Santa Nit i Nadal Blanc. La veu del concert la va posar el cantant Joan Parrilla.

Entre les novetats, la formació va oferir la seva versió de la cançó de Queen Crazy Little Thing Called Love. El concert va fer un recorregut per les bandes sonores més emblemàtiques. La pantera Rosa, Peter Gunn i 007. També es va tocar una peça composada per un dels músics del a banda, Nando’s blues.

La formació musical es va fundar el 2006 després del retrobament d’antics músics de la banda del Col·legi Santa Maria.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics