URGENT

Bona valoració de les activitats de Nadal

Compartiu aquesta història

En motiu de les vacances de Nadal s’han preparat diverses activitats al municipi per entretenir tant a petits com a grans, una programació que es va tancar amb la cavalcada dels Reis d’Orient.

Concert Sant Esteve amb la Banda de Palafolls
   Concert Sant Esteve amb la Banda de Palafolls

 

El Tió solidari, el Nadal Jove a Can Batlle, les activitats organitzades per l’escola de Música (la cercavila de nadales, el concert de la coral Palatiolo i el de Sant Esteve), el taller de fanalets i el Juga Juga són algunes d les activitats que s’han organitzat aquest Nadal a Palafolls.

La regidora de cultura, Montse Rovira, n’ha fet una valoració molt positiva.

Una de les activitats que més participació ha reunit és la del Juga Juga, que en l’edició d’enguany hi ha participat, segons dades de l’organització, més de 2.200 nens i nenes entre el Palauet i el gimnàs de Mas Prats. És a dir, 400 infants més que l’any passat.  Segons el tècnic d’esports i responsable del casal, Jordi Fitó, la participació a Mas Prats, on jugaven els nens més petits, d’entre  3 i 6 anys, si que ha baixat respecte a edicions passades. La causa, apunta Fitó, seria la baixada de natalitat a Palafolls. A més també s’han fet ressò de les crítiques de vigilància.

Can Batlle també ha organitzat diverses activitats aquest Nadal, que va donar el tret de sortida a les vacances amb una disco jove. Entre el 27 i el 4 de gener s’han organitzat també activitats esportives, com ara un torneig de futbol, de ping pong i unes olimpíades. A més d’una festa pre-cap d’any i també tallers de pastissos, xapes i una tarda de cinema. Unes activitats que han servit per entretenir els joves del municipi.

Juga Juga 2016
Juga Juga 2016

Les activitats organitzades per l’escola de música han posat la banda sonora a les festes nadalenques al municipi. Després de la cercavila de nadales i el concert de la coral Palatiolo, l’actuació de Sant Esteve va omplir el casal d’avis i van oferir tant peces clàssiques com dels anys 80, gospel i una sardana.

Les activitats de Nadal es van posar punt i final amb la cavalcada de Reis del 5 de gener en què tot i el fred, nens i nenes del municipi van sortir al carrer per rebre, com cada any, l’arribada de Ses Majestats, enguany amb 8 carrosses, una d’elles nova.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics