URGENT

El PP del Maresme buscarà nou líder a PLF

Compartiu aquesta història

El fins ara regidor del PP a PLF, Óscar Bermán va anunciar ahir que estripava el carnet i que renunciava a tots els càrrecs orgànics relacionats amb el PP.

Tot i abandonar el partit, el regidor es mantindrà al consistori palafollenc com a regidor no adscrit.

La marxa de Bermán deixa el PP de PLF despullat, ja que, el fins ara regido, ha estat sempre la cara visible dins i fora del consistori.

El president del PP comarcal, Diego Sánchez manté que ara caldrà recompondre el partit a Palafolls. Els populars es queden, diu, sense representació del partit i manté que començaran a buscar qui ocupi el lloc de Bermán. De moment encara no sona cap nom.

El PP al Maresme no ha avançat qui podria ocupar el lideratge popular a Palafolls. A  les últimes eleccions municipals la segona a la llista popular era Montse Oms, seguida de Lidia Palazón i Ruth Artime, algunes de les quals ja s’han desvinculat del projecte popular.

La decisió de Bermán ha agafat per sorpresa a la comarcal de la formació, que encara no tenia, ahir a la tarda, confirmació de la renuncia.

Sánchez, ha assegurat que Bermán no li ha comunicat que abandonava el partit i que se n’ha assabentat a través de Ràdio Palafolls. Diu, però, respectar els motius que han empès a Berman a abandonar la formació.

Així, el grup comarcal haurà de començar a treballar per buscar qui agafa el relleu popular al municipi, amb la vista ja posada a les properes eleccions.

Les relacions entre Bermán i la comarcal també s’han tensionat en els últims mesos i els retrets han estat constants.

Bermán va estripar el carnet del partit ahir amb una carta oberta al president del PP, Mariano Rajoy, en el que acusa als populars de donat peixet als separatistes, als avortistes, homosexuals o a les feministes radicals.

 

La Carta de Bermán a Rajoy

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics