Recollida de taps per la Xènia

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

20161214_191232 L’associació de veïns del barri de Sant Lluís se suma a una campanya de solidaritat i la setmana que ve començarà a recollir taps per ajudar a la Xènia, la nena de tres anys de Malgrat de Mar a la que l’enterovirus va deixar tetraplègica.

Els familiars i amics de la menor van iniciar fa uns mesos una campanya solidària per recaptar fons que ajudin al seu tractament. Busquen recollir taps de plàstic de diferents envasos  i organitzen algunes activitats, l’última, una pedalada, i els diners recollits es destinaran a la recuperació de la Xènia.

La presidenta de l’associació de veïns del barri de Sant Lluís, Margarita Fernández, ha explicat com han pres la decisió de contribuir també en la situació de la Xènia. Pel que a partir de la setmana que ve, al local de l’associació, ubicat al Forroll, sobre el casal d’avis, col·locaran unes caixes per recollir els taps de plàstic, però també hi ha habilitat un número de compte.

Durant aquesta setmana s’encarregaran de repartir cartells informatius al municipi i Fernández encoratja als palafollencs a guardar els taps de plàstic dels envasos per ajudar la Xènia, que d’una altra manera anirien a les escombraries. Es podran portar al local de l’associació els dilluns i divendres, de 7 a 8 de la tarda.

La nena va patir el febrer passat la infecció de l’enterovirus  més agressiu que la va deixar sense mobilitat. Ha estat ingressada a l’Institut Guttman on va rebre un tractament de rehabilitació. També ha sigut operada per alliberar-la de la respiració mecànica i respirar per ella mateixa.

A banda dels taps de plàstic es recullen fons a través de la plataforma Teaming on es pot aportar 1 euro al mes i també a través d’un ingrés a la compta. Fins avui, la plataforma ha recollit un total de 1.200 euros i té fins a 310 persones que hi contribueixen mensualment.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics