Malgrat es promociona als Països Baixos

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

vakantiebeurs-landenAvui ha començat a Utrech, als Països Baixos, una nova edició de la Fira de Vacances, en la que hi participa la Diputació de Barcelona.

Fins diumenge, l’ens provincial aprofitarà per presentar els atractius de la marca turística Costa Barcelona, en aquest certamen dedicat a la promoció d’estades a la costa i a la muntanya amb una important secció per als càmpings.

La Diputació de Barcelona participa amb mostrador propi dins l’estand de l’Agència Catalana de Turisme per presentar el conjunt de l’oferta turística de les comarques de Barcelona al públic holandès. A banda de la promoció general de la costa de Barcelona, a l’estand també està prevista, durant els dos primers dies, la presència dels representants territorials del Penedès, Malgrat de Mar i Cardona.

De fet, un responsable de Malgrat Turisme ja és a Utrech des d’ahir iniciant contactes amb agències de viatges per tal que promocionin el municipi entre els seus clients. A més, aquesta és una setmana en què l’empresa té l’agenda plena, perquè demà també es desplaçaran a Bèlgica en una altra fira turística. Ho explica Esther Gil, de Malgrat Turisme.

Segons dades de la Generalitat els turistes procedents de Bèlgica i Holanda són els 3r en importància a Catalunya, després dels francesos i els britànics, i per això els esforços per continuar buscant quota de mercat en el públic dels Països Baixos, tot i que no són dels que més despesa fan durant les seves estades a Catalunya, amb una mitjana de 750€.

La gira de promoció turística de Malgrat va començar el novembre amb la participació a la fira internacional a Londres i s’acabarà al mes de març. En les properes setmanes viatjaran a diversos destins per fomentar el turisme malgratenc a l’Europa Central.

En els propers dies també seran a Fitur. Sigui com sigui, Malgrat continua treballant per millorar les estades dels visitants al seu municipi i ara el consistori engega un nou curs .

Es tracta del curs de Francès Bàsic especialment per a l’atenció al públic, per millorar la qualitat del servei en el client.

Les classes comencen a finals de mes  i s’allargaran fins al març, els dilluns, dimecres i dijous de 9:30 h a 11:30 h del matí. Les inscripcions, que costen 30€,  s’obren demà  dijous.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics