La Hivernal de BTT deixa Sant Genís i sortirà des de l’institut

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

És la 19a edició de la prova ciclista de Palafolls que torna a organitzar el club CatBike pel proper  22 de gener. Enguany amb un canvi en el recorregut i també en el punt de sortida. Ja no sortirà des de Sant Genís , un canvi que ha obligat també a canviar la ruta. La nova ubicació serà l’Institut  Font del Ferro, des d’on s’iniciaran els dos recorreguts de la competició, a dos quart de 10 del matí.

Ho explica el responsable de CatBike, Sergi Izquierdo.


Un dels circuits serà més senzill, de 21 quilòmetres i 550 metres de desnivell acumulat, i la ruta més complicada tindrà 35 km amb un desnivell total de 1.300 metres.

santgenis2017sortida

Tant un com l’altre són per persones acostumades a la bicicleta de muntanya, pel que Izquierdo recomana que no s’hi inscrigui ningú que no hi estigui habituat, ja que els desnivells de totes dues tenen zones tècniques. Una dificultat que s’ha incrementat pel canvi de recorregut d’enguany.

santgenis2017El servei d’avituallament es farà al voltant del quilòmetre 11, on hi haurà a disposició dels corredors líquids i sòlids per tal que recuperin forces. En aquest punt també se separaran els dos recorreguts.

S’inclou també, per tercer any, la categoria de bicicletes elèctriques, una modalitat que s’està ampliant i que any rere any han crescut, diu, els inscrits en aquesta categoria. A més, també és una manera de fer-los un lloc en el ciclisme de muntanya, que, per CatBike, es tracta d’una modalitat que anirà en augment.

Es donaran obsequis a tots els participants: una motxilla i uns mitjons tècnics, i també hi haurà premis pels tres primers classificats de cada categoria.

Hi ha fins a un màxim de 600 places disponibles, la meitat per cada recorregut. De moment ja hi ha 320 inscrits. La cursa serà el diumenge de la setmana que ve i ja es poden fer les inscripcions a través de la pàgina web de CatBike.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics