URGENT

Una nova sortida de via per culpa del sol

Compartiu aquesta història

Ha tornat a passar aquest matí, a primera hora, quan un vehicle ha sortit de la carretera que comunica PLF i EL Barri de St. Lluís a l’altura del Restaurant Casa Oms.

15940631_1192032400892921_5205520731193403730_n
Accident d´aquest matí. Foto: Francesc Xavier CL

Si es circula direcció Malgrat, un cop es rabassa la corba, el sol acostuma a enlluernar als conductors, que davant la possibilitat d’envair el carril contrari, s’arramben a la dreta, fins sortir de la via. Aquesta circumstància es dóna a primera hora de matí, quan la carretera suporta un gran volum de trànsit, al coincidir amb les hores d’entrada dels centres escolars.

Aquestes incidències no acostumen a produir grans danys, però sí afecten a la circulació. Avui la Policia ha hagut de donar pas als vehicles que circulaven per aquesta carretera.

L’Ajuntament de Palafolls ja va anunciar que demanaria uns panells solars mòbils per evitar que els conductors s’enlluernin amb el resol del matí. Segons fonts municipals, s’està buscant una solució amb l’ens comarcal, de qui depèn la carretera.

Ara com ara s’ha descartat alguna de les solucions analitzades com la instal·lació d’elements que redueixin la velocitat o la creació d’una barrera vegetal a la zona més afectada per aquest enlluernament.

En qüestió d’un mes, 4 vehicles han sortit de la carretera en el mateix punt per culpa del resol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics