La Puput premiarà als millors pessebristes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

És el quart any consecutiu que la Puput organitza el concurs de pessebres i enguany hi ha hagut fins a 12 participants. Durant les festes de Nadal, el jurat, format per membres de la Puput, ha visitat les cases dels inscrits per valorar-los i dictar el veredicte aquest dissabte.

Serà demà passat quan es farà l’entrega de premis als 3 primers classificats, la resta de participants rebrà també un reconeixement per la feinada d’elaborar un pessebre. La Biblioteca Enric Miralles acollirà l’acte a les 12 del migdia.

La Puput parla ja d’un concurs consolidat entre els palafollencs, en una edició en què ha crescut l’originalitat dels muntatges i les dimensions, més grans que en edicions passades. Ho explica en David Alenyà, membre de la Puput.

L’entitat es mostra contenta per la qualitat dels pessebres d’enguany i per la dedicació dels participants. El jurat té diversos aspectes en compte, a partir dels quals han sortit els tres guanyadors que no es revelaran fins el dissabte.

Entre els 12 pessebres que han valorat n’hi havia fets dins un armari,  amb Playmobil i d’altres amb figures mecanitzades. Les muntanyes de suro i la il·luminació no hi han faltat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics