Enxampen dos homes que robaven pel mètode de l’encastament

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest cap de setmana passat a dos homes quan encastaven un cotxe robat contra l’aparador d’una botiga de lloguer de cotxes a Calella, situada a la rotonda de sota el Far, a la carretera Nacional 2.baixa

Els veïns van avisar a la Policia que, quan va arribar al lloc dels fets, va localitzar un vehicle encastat contra l’aparador de la botiga i van veure dues persones a l’interior del comerç. Els agents van detenir els dos homes en aquell mateix moment.

Els detinguts duien a sobre material que s’utilitza per a forçar accessos, a més de porta-monedes, guants de làtex i diners en efectiu. El vehicle que els dos homes havien encastat en el vidre de la botiga calellenca havia estat robat una setmana abans a Argentona.

La policia sospita que els detinguts són els mateixos que hores abans havien comés un robatori similar en una botiga de roba d’Arenys de Mar.

Els agents van detenir als dos homes, un de 38 anys i l’altre de 29 i veïns de Pineda com a presumptes autors dels delictes de robatori amb força, robatori i furt d’ús de vehicle i de danys.

Un dels detinguts acumula 43 antecedents policials per fets similars.

Després de prestar declaració els detinguts, el jutge va determinar la llibertat amb càrrecs per als dos detinguts. La Unitat d’Investigació d’Arenys de Mar manté la investigació oberta per determinar si hi ha més fets relacionats amb els dos arrestats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics