De natura i autoretrats

Quadres de detalls de flors, pedres o paisatges hiperdimensionats i fotografies d’una de les autores és la temàtica de la nova exposició del MiD.  Sota el títol “Mirall”, durant tot el gener fins a mitjans de febrer es podran visitar les pintures de l’artista Rosa Vallespí i les fotografies de Tresa García.

Rosa Vallespí. Grup VoramArt
Rosa Vallespí. Grup VoramArt

De fet, les peces estan relacionades. Els autoretrats de García estan inspirats en els quadres de Vallespí, en el primer experiment d’exposició conjunta que fan.

Ho explica  l’artista Rosa Vallespí.

Són un total de 8 teles acríliques pintades en els últims 5 anys de mides grans que han servit d’inspiració i nexe a García pels autoretrats.

Es tracta d’una nova experiència per Vallespí i García, la de presentar els seus treballs de forma conjunta que acollirà el MiD durant un mes, fins el proper 14 de febrer i aquest divendres ja se n’ha fet el muntatge.  La intencionalitat de les peces és estètica, uns quadres que només busquen la bellesa contemplativa, i que es podran visitar en la primera exposició del MiD de l’any.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics