La 29a cursa mar i murtra supera les inscripcions

Cursa Mar i Murtra. Aitor Roger
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Blanes prepara un diumenge esportiu. Per demà es preveu la Cursa Mar i Murtra organitzada pel Grup Fondistes blanes que enceta el calendari de la marca Blanes X Runners, una cursa que ja va haver d’ampliar el límit d’inscripcions per l’allau de participants.

Es tracta de la 29a cursa Mar i Murtra que coincideix amb la tercera edició del calendari de la marca Blanes X Runners que inclouen dos recorreguts, de 20 i 10 km.

Cursa Mar i Murtra. Aitor Roger
Cursa Mar i Murtra. Aitor Roger

El límit de participants de 600 corredors de la clàssica Mar i Murtra, però al haver arribat al total, l’organització va decidir ampliar en 70 dorsals més. El recorregut serà exigent, es tracta d’una combinació d’asfaltat i camins de terra amb trams planers i d’altres de pujades i baixades.

En canvi, la més curta, de 10 km, amb un límit de 250 inscrits, és totalment plana i és assequible per a tothom.

Està previst que la cursa més llarga, la de 20 km comenci a dos quarts de 10 del matí i la més curta sortirà mitja hora més tard. Serà una ruta circular. El punt d’inici i d’arribada és al Passeig de Mar. Es calcula que a les 12 del migdia es tancarà el control d’arribada.

A mesura que els corredors arribin a la línia de meta podran recuperar forces amb un esmorzar d’entrepans, fruita i begudes i també se’ls donarà un lot d’obsequis.

També hi haurà restriccions al trànsit durant el matí de diumenge.  Els vehicles que vulguin circular pel centre de Blanes en direcció a Lloret hauran de  passar pel Carrer vila de Lloret, a excepció del transport públic. També estarà restringit l’accés al centre urbà que també afectarà al transport públic. La normalitat tornarà a Blanes un cop hagi acabat la cursa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics