URGENT

Esquerra de PLF se suma a “La República que farem”

Compartiu aquesta història

Aquest passat cap de setmana s’ha fet a Arenys de Munt l’inici d’aquesta campanya que pretén sumar la participació ciutadana en l’elaboració dels pilars del que hauria de ser un futur Estat Català.

En aquesta trobada hi van participar els més d’un centenar de càrrecs electes que la formació té a la nostra comarca, entre els quals els 4 regidors actuals d’ERC a PLF i de les poblacions veïnes.

Els 4 regidors d'ERC de PLF a Arenys de Munt on s'ha presentat "La República que farem". ERC
Els 4 regidors d’ERC de PLF a Arenys de Munt on s’ha presentat “La República que farem”. ERC

Segons els republicans, la campanya posarà en relleu aspectes sobre economia i el treball, ciutadania i benestar, cultura, educació, territori o medi ambient. Ho explica el regidor d’ERC a l’Ajuntament de Palafolls, Francesc Alemany.

Es vol involucrar a la ciutadania a donar la seva opinió i valoracions entorn aquests aspectes, per tal de configurar la nova República amb les aportacions de tots els ciutadans.

Unes  propostes que es poden fer arribar a través del web larepublicaquefarem.cat. Les aportacions que es vagin rebent es traslladaran a la Conferència Nacional d’ERC que se celebrarà al juny  amb la vista posada al futur referèndum.

Dins la Campanya “La República que farem”, ERC de PLF també organitzarà actes al municipi. Tot i que encara no hi ha dates tancades,  una de les activitats, ha avançat Alemany, seria una jornada participativa de recollida de propostes dels palafollencs. També estan treballant per  portar algun representant per tal que ofereixi una xerrada sobre alguna de les àrees que es recullen propostes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics