Una cinquantena de palafollencs viatjaran a Ax Les Thermes

Pistes d`esquí d`Ax Les Thermes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Sortiran la matinada del dissabte a les 5 del matí i s’enfilaran camí al municipi francès agermanat amb Palafolls.

Ax Les Thermes
Ax Les Thermes

Seran 57 palafollencs els que passaran aquest cap de setmana a Ax Les Thermes, una sortida que s’organitza anualment amb la comissió d’agermanament francesa. En l’escapada d’enguany hi ha 10 veïns que s’avancen a la sortida amb autocar i faran ruta cap a Ax el divendres, per fer el cap de setmana més llarg. D’aquests, la majoria dels inscrits hi van per esquiar, però també n’hi ha que aprofitaran per passejar i visitar el municipi.

Ho explica Jesús Machín, de la comissió d’agermanaments de Palafolls.

L’autocar arribarà al matí de dissabte a França.  De moment, però, només hi ha 8 pistes de les 37 obertes, segons indica la mateixa web de les pistes d’Ax. S’hi esperen temperatures baixes, la mínima es preveu de 5 graus sota zero i la màxima d’1 grau positiu. Està previst que de cara al cap de setmana s’obrin més pistes.

Pistes d`esquí d`Ax Les Thermes
Pistes d`esquí d`Ax Les Thermes

El límit d’enguany era de 60 persones i la disponibilitat d’apartaments ja no permet afegir-hi més places.

La Comissió d’agermanaments d’Ax ha organitzat un sopar de germanor i també ha facilitat els apartaments. Se sortirà de França el diumenge a la tarda i es preveu arribar a Palafolls el mateix dia cap a les 9 de la nit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics