URGENT

Mercader demana diàleg amb l’oposició

Compartiu aquesta història

 

L’alcalde de Malgrat, Joan Mercader, ha respost a la moció de censura presentada per ERC, PDeCat, CUP i JxM amb un comunicat. En el document apunta que iniciarà una roda de contactes amb tots els partits polítics i manté que s’ha assabentat que JxM trencava el pacte a través de la premsa.

Carme Ponsa (Junts x Malgrat), Joan Mercader (PSC) i Isabel  Ortiz, durant la roda de premsa d'avui
Carme Ponsa (Junts x Malgrat), Joan Mercader (PSC) i Isabel Ortiz, en una imatge d’arxiu

En el text destaca les principals actuacions durant el seu mandat, com ara les obres de l’Avinguda Barcelona, l’enllumenat LED, l’ampliació de la rotonda d’entrada del municipi, la rehabilitació de l’Escola d’Adults, entre d’altres. A més, recorda que els pressupostos del 2016 i 2017 s’han aprovat per majoria absoluta i que contenen un increment de la inversió en serveis socials i cultura.

Els socialistes de Malgrat s’han reunit aquesta tarda a les 7  en una assemblea extraordinària amb la militància per exposar-los la situació. La convocatòria es va fer ahir després que es presentés la moció de censura contra l’alcalde Joan Mercader.

Ja hi ha data pel ple on es tractarà la moció de censura. Serà el proper 1 de febrer, 10 dies després que es registrés. En el ple, que tindrà lloc a les 12 del migdia,  es debatrà i votarà si s’expulsa o no Mercader.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics