Malgrat de Mar recull 19 arbres de Nadal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La campanya de recollida d’avets a Malgrat s’ha tancat amb 19 arbres dipositats en els diferents punts de recollida que hi havia al municipi. Seran netejats, triturats i finalment convertits en compost que es repartirà en els jardins del municipi.

recollida-avetHi havia 6 punts de recollida repartits per la ciutat i el que més n’ha recollit, 5 dels 19 totals, ha sigut el de l’avinguda de la Costa Brava, seguit del de la plaça de la Germana Campos i el de l’avinguda de la Mediterrània, on se n’han dipositat 4 a cadascun.

Els arbres de Nadal havien de ser dipositats sense la decoració nadalenca. Se’ls traurà el test i es tallaran les arrels. Els arbres seran triturats i les restes es podran fer servir per fer compost.

Era la solució que també havia proposat l’Ajuntament de Palafolls a aquells que tinguessin un arbre de Nadal natural i que no sabessin què fer-ne.

Era l’aposta que feia el consistori i que posava punt i final a la campanya de sensibilització de reciclatge que havia engegat aquest  per aquestes passades festes, quan es genera més volum de  residus. Al municipi hi ha hagut 5 punts on dipositar els arbres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics