PLF organitza el 4t Cros aquest diumenge

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Cartell Circuit Maresmenc de Cros 2016. Font. Gesport
Cartell Circuit Maresmenc de Cros 2016. Font. Gesport

El municipi torna a acollir una de les proves puntuables del circuit de Cros Maresmenc. És el 4t Cros del municipi, organitzat en col·laboració amb Gesport, la Federació Catalana d’Atletisme i la Diputació de Barcelona. La cursa del municipi és la 6a prova puntuable de 9, l’última el 25 de febrer a Pineda on es lliuraran els premis del Circuit.

En total hi haurà 16 categories de corredors que sortiran progressivament a partir de les 10 on faran diversos traçats en funció de la categoria al Parc Fluvial de la Tordera. Aquest any han inclòs la categoria de veterans com a novetat i han suprimit la dels més petits. Ho explica Jordi Fitó, responsable del club d’atletisme i tècnic d’esports de l’Ajuntament.

Es preveu que s’allargui fins la 1 del migdia quan es repartiran els premis als 3 primers classificats de cada categoria i medalles a tots els participants.

La prova d’aquest diumenge és una de les últimes, pel que pot ser decisiva per alguns atletes i els punts que s’aconsegueixin a Palafolls poden marcar la diferència.Per participar-hi cal disposar de la llicència escolar, federat o de manera independent, ja que la cursa forma part de la competició comarcal.

Les pluges dels últims dies haurien estovat el terreny, una qüestió que Fitó valora positivament i el dissabte s’ultimaran els detalls per la cursa del diumenge. S’esperen esportistes del Maresme però també de la demarcació de Girona.

Hi haurà tres circuits. El més llarg serà de gairebé 1.300 metres de recorregut, seguit del mitjà de poc més d’1 km i per últim el de 670 metres.

circuit a
circuit b

circuit c

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics