URGENT

S’anul·la el curs d’aplicacions mòbils

Compartiu aquesta història

IMG-20170125-WA0004La formació havia de començar avui a l’Escola d’Adults de Palafolls, però finalment s’ha suspès per manca d’inscrits. El curs pretenia reduir l’escletxa generacional i apropar les persones més grans en l’ús de les aplicacions mòbils, sobretot en el funcionament de Whatsapp i del correu electrònic.

La formació estava prevista que comencés avui en horari de tarda, des de les 5.30 h  fins les 19.30 a l’escola d’adults de Palafolls cada dimecres fins el 5 d’abril.

El mínim de persones requerides per tirar endavant el curs eren 5 i amb un màxim de 15. Tot i que des de l’Escola d’Adults s’apuntava que el curs naixia arran de les demandes de les persones ja havien fet altres cursos a l’Escola d’Adults, finalment, però,no ha tingut l’èxit que s’esperava i no ha tirat endavant.

Anteriorment el centre ha ofert cursos d’idiomes, com ara català, castellà, anglès, italià i alemany, d’informàtica i també per l’obtenció del graduat de secundària.

De moment, l’Escola d’Adults no es planteja tornar a convocar el curs en aplicacions mòbils perquè no han rebut la resposta dels palafollencs que esperaven.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics