Planifiquen construir un Decathlon a Malgrat

Zona de la nova àrea comercial Escultor Clarà en Malgrat de Mar (Aj. MdM)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Zona de la nova àrea comercial Escultor Clarà en Malgrat de Mar (Aj. MdM)
Zona de la nova àrea comercial Escultor Clarà en Malgrat de Mar (Aj. MdM)

Segons recull l’emissora municipal, el 2018 Malgrat de Mar podria tenir una nova zona comercial a tocar de la N-II que comptaria amb un Decathlon, però també establiments d’alimentació, restaurants i una gasolinera.
Seria a la zona d’Escultor Clarà, amb la que es crearien més de 200 llocs de treball. És la zona on s’hi havia projectat l’Àrea Residencial Estratègia que preveia construir 525 habitatges protegits el 2009 però que no es va arribar mai a desenvolupar.
Comptarà amb una inversió de fons privats de 18 milions euros i es construiran dues noves rotondes d’accés al municipi: davant de Can Palomeres i l’altre a la bifurcació entre l’avinguda Tarragona i Costa Brava.
L’alcalde de Malgrat de Mar, Joan Mercader, hauria confirmat la informació a l’emissora dos dies abans que es porti a ple la moció de censura, i ha assegurat que “les negociacions ja estan molt avançades, que van començar al final del mandat anterior” i afegeix que “hauria de passar una catàstrofe per tal que no tirés endavant”.
La moció de censura passarà pel plenari demà passat i en els últims 5 dies, Mercader ha adjudicat dues obres. Una la de reforma i ampliació del cementiri municipal, de 66 mil euros, i l’altre per fer una plaça al costat dels Bombers, de 64 mil. Avui al matí i el dijous passat, Mercader va signar el contracte d’obres de tots dos treballs i que es preveu que s’executin durant aquest 2017.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics