Augmenta la dedicació de dos regidors de Palafolls

Sergi Romero jura el càrrec de regidor d'ERC a l'Ajuntament de PLF.
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El ple del divendres va servir per anunciar i aprovar canvis en l’esquema i organigrama polític de l’Ajuntament. Dos regidors del govern, Josep Rueda, regidor de territori i Rosa Mª Garcia, d’ensenyament i joventut, passaran a tenir dedicació al 100%. En tots dos casos, s’ha apuntat en el ple, es tracta d’equiparar les hores de feina i el volum de tasques que realitzen amb la retribució econòmica.

Amb la incorporació al govern del regidor de C’s, Martí Victòria, i per tal que els tres partits que l’integren tinguin representació a la junta, s’ha reestructurat la segona tinència d’alcaldia. Rueda en surt, pel que el segon tinent d’alcalde passa a ser Montse Rovira, regidora de cultura.

D’altra banda, s’ha incorporat Sergi Romero com a nou regidor d’ERC. Començava amb la presa de possessió de Sergi Romero dins el grup d’ERC. S’ha incorporat després que Judit Caimel deixés l’acta de regidora per motius personals i la sessió ha començat amb Romero jurant el càrrec, una promesa que inclou el jurament el rei. Romero, però, ha remarcat que ho fa per imperatiu legal i ha promès estar al servei del Parlament de Catalunya.

Sergi Romero,nou regidor d'ERC PLF. RP
Sergi Romero,nou regidor d’ERC PLF. RP

Amb el jurament, Romero ha entrat oficialment a formar part dels 4 regidors republicans que té l’Ajuntament de Palafolls a l’oposició. Era cinquè a la llista d’ERC a les eleccions del 2015, pel que quan Caimel va anunciar que marxava com a regidora, Romero l’ha succeït. Així, la formació al plenari la forma Francesc Alemany, Jordi Villaret, Susanna Pla i, l’última incorporació, Sergi Romero.

També es va donar compte de l’entrada d’Óscar Bermán com a regidor no adscrit oficialment, el primer ple en el que hi intervenia fora del Partit Popular, i va anunciar que en dues setmanes donaria explicacions sobre cap on dirigeix el seu futur polític.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics