URGENT

Desmenteixen la construcció del Decathlon

Compartiu aquesta història
Una botiga de Decathlon
Una botiga de Decathlon

La regidora d’urbanisme de Malgrat de Mar, Mireia Castellà, JxM, ha negat que la construcció del complex comercial que va anunciar ahir l’encara alcalde, Joan Mercader, a través de l’emissora municipal estigués en un estat tant avançat com s’apuntava. Castellà assegura que en cap moment se li ha presentat el projecte definitiu.

Castellà assegura que no hi ha res tancat pel que fa al projecte que s’ubicaria la zona d’Escultor Clarà, on s’hi havia projectat una Area Residencia d’Estratègia, ARE.  Reconeix que sí que hi ha hagut contactes amb promotors però que Mercader ha anat massa lluny en assegurar que estava tot tancat. Abans de tancar-ho cal que s’aprovi un canvi en el planejament urbanístic i també presentar el projecte als comerciants de Malgrat i a l’oposició.

Mercader assegurava que el complex comptaria amb una inversió de fons privats de 18 milions d’euros i que es crearien més de 200 llocs de treball, i apuntava, literalment, que “hauria de passar una catàstrofe per tal que no tirés endavant”.

La moció de censura passarà pel plenari demà i en els últims 5 dies, Mercader ha adjudicat dues obres. Una la de reforma i ampliació del cementiri municipal, de 66 mil euros,  i l’altre per fer una plaça al costat dels Bombers, de 64 mil. Avui al matí i el dijous passat, Mercader va signar el contracte d’obres de tots dos treballs i que es preveu que s’executin durant aquest 2017.

Decathlon també havia tantejat la possibilitat d’ubicar-se a altres municipis, entre ells Blanes i Palafolls. Fonts del consistori blanenc han assegurat a Ràdio Palafolls que  s’havien començat les negociacions però que ara per ara no hi ha res tancat i que no han rebut notícies al respecte.

En el cas de Palafolls, fa dos anys, la companyia s’havia interessat també en uns terrenys de la zona del barri de Sant Lluís, entre el parc aquàtic i el restaurant casa Oms. Finalment, però, l’empresa de material esportiu va desistir en la intenció.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics