El Consell d’Alcaldes tractarà les destrosses del temporal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demà se celebra un Consell d’Alcaldes extraordinari per tractar els danys del temporal al litoral maresmenc. Aquest dilluns el Departament de Territori i el Ministeri de Medi Ambient s’han reunit per tractar les destrosses de l’onatge a la costa catalana i sobretot la del Maresme.

El mateix Departament explicarà les conclusions al Consell d’Alcaldes convocat per demà a la tarda. El temporal que es va produir fa gairebé dues setmanes va deixar diverses destrosses al seu pas, les més greus a Malgrat de Mar, on va inundar la zona dels càmpings i va arrencar l’asfalt, i el passeig de Pineda, on a més de destrossar la via, va trencar un col·lector que recollia les aigües residuals fins la depuradora i va desplaçar sorra fins la via del tren.

El govern espanyol es va comprometre el divendres passat en el consell de Ministres a destinar als dos municipis maresmencs més afectats pel temporal 2.1 milions d’euros, uns diners que es destinaran a regenerar la platja i afrontar els desperfectes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics