URGENT

Violen una menor a la zona d’en Pixota

Compartiu aquesta història
Pont sobre el Tordera entre Malgrat, Palafolls i Blanes
Pont sobre el Tordera entre Malgrat, Palafolls i Blanes

Els Mossos d’Esquadra busquen l’home que va agredir sexualment  a una jove de 17 anys la matinada del diumenge a la zona de camins rurals de riu Tordera, a prop del pont d’en Pixota.

La noia havia sortit de festa a la zona d’oci de Malgrat de Mar i hauria tornat amb un amic en el cotxe d’una tercera persona. El jove hauria baixat un moment del vehicle, quan el conductor va aprofitar per marxar amb el cotxe abandonant-lo i marxant amb la noia dins.

L’agressor s’hauria dirigit fins la zona de camins rurals on després de pegar-la i abusar sexualment d’ella va deixar-la allà i va fugir del lloc dels fets.

La noia va demanar ajuda a un altre conductor, que la socórrer i la dur fins a Blanes on van informar dels fets a la Policia Local. En aquell moment es va activar el protocol per als cassos d’agressions sexuals que implica la revisió mèdica de la víctima per, a més de certificar l’abús, buscar restes que permetin identificar l’agressor.

Segons el Diari de Girona, la noia va explicar als agents que no coneixia l’agressor però sí al noi que va acabar abandonat.

La investigació està en mans dels Mossos d’Esquadra que treballen per reduir el cercle del presumpte agressor i poder-lo detenir.

No és la primera vegada que es comet una violació als camins rurals a tocar del riu Tordera. El 2010 es jutjava un home acusat d’haver violat una turista britànica a Blanes la primavera del 2009 als terrenys de la zona de l’antiga carretera de Blanes a Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics