Victòria entra al govern i recorre la seva expulsió de C’s

Martí Victòria i Valentí Agustí signen l'acord de govern. Aj. Palafolls
Martí Victòria i Valentí Agustí signen l'acord de govern. Aj. Palafolls
Martí Victòria i Valentí Agustí signen l’acord de govern. Aj. Palafolls

El regidor no adscrit Martí Victòria, abans de C’s, ja s’ha incorporat oficialment a l’equip de govern. Aquest dilluns Victòria i l’alcalde Valentí Agustí han signat l’acord de govern amb el que s’oficialitza el tripartit format per PSC, ICV-EUiA i l’ex Ciutadans.

El partit taronja el va expulsar després de desobeir el partit i continuar amb el pacte de govern a tres a Palafolls. La formació responia fa unes setmanes expulsant a Victòria i ara el regidor no adscrit ha presentat al·legacions a la resolució. En el text, ha explicat a aquesta emissora, exposa com comptava amb el suport del partit des d’un inici i que poc abans d’oficialitzar-ho, el grup es va fer enrere.

El recurs es va presentar la setmana passada i durant els propers dies es podria conèixer la resolució definitiva amb la que es reitera la seva expulsió o amb la que es rectifica i se’l readmet al partit.

La junta de govern d’aquest dilluns ha sigut la primera en què Victòria hi ha participat i la seva entrada, com ja ha informat anteriorment Ràdio Palafolls, implica certs ajustaments i modificacions en el cartipàs municipal.

Des d’ahir, doncs, oficialment Victòria assumeix les competències de regidor de Transports, abans de Rafael Cubarsí, i d’Obres i Serveis, abans de Josep Rueda que també surt de la Junta de Govern Local i entra Victòria.

La sortida de Rueda implica que ara la segona tinència d’alcaldia, com ja es va anunciar al ple, l’assumeix Montserrat Rovira (PSC). Aquest dilluns Victòria ha assistit a la primera junta de govern local.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics