Malgrat dinamitza el comerç amb la 14a Fira d’Hivern

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Fira d'Hivern de Malgrat. Costa Barcelona Maresme
Fira d’Hivern de Malgrat. Costa Barcelona Maresme

Aquest dissabte torna la Fira d’Hivern de Malgrat als carrers del municipi, al carrer de Mar i una part del Carrer Ample. Arriba  a la 14a edició i durant tot el dia des de les 9 del matí fins les 8 del vespre el centre s’omplirà amb unes 60 parades que posaran a la venta els seus productes.

És la primera fira que es fa amb el nou govern, que ja l’havia planificat l’anterior regidoria de Turisme, aleshores encapçalada per l’ara alcaldessa Carme Ponsa. L’actual regidora, Ester Martínez, d’ERC, ha destacat la feina dels tècnic en la preparació de la fira i ha apuntat una novetat pels nens i nenes.

Així, la fira es manté sense grans canvis en relació amb altres anys però inclou com a novetat tallers infantils. Un de pintar cares al parc de Can Campassol al matí i un altre la tarda relacionat amb Sant Valentí a la plaça Anselm Clavé.

Amb la 14a Fira d’Hivern es busca dinamitzar el comerç local de Malgrat i visualitzar el teixit comercial per atraure clients que hi consumeixin no només quan es fan fires, sinó la resta de dies de l’any.

Aquesta fira es fa habitualment al mes de febrer  i està impulsada per Malgrat Turisme. A més, el diumenge arriba una nova edició de la Cursa del Xai també a Malgrat, una cursa social de ciclisme amb 45 km totals de recorregut amb sortida a les 10 del matí des de l’avinguda Mediterrània. Hi ha un total d’onze categories. Les inscripcions es van tancar ahir i hi participaran 40 ciclistes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics