Nylstar cedeix una nau pel muntatge de carrosses del Carnaval de Blanes

Una de les carrosses del Carnaval. Aj. Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’empresa tèxtil i l’Ajuntament de Blanes han signat un conveni de col·laboració per promoure activitats lúdiques i culturals. Nylstar, l’antiga SAFA, ha cedit una nau que s’utilitzarà per muntar carrosses que participaran a la Rua de Carnestoltes d’enguany.

L’acte ha tingut lloc aquest matí al consistori Blanenc on l’alcalde, Miquel Lupiáñez, i el president de l’empresa, Alfons Cirera, han signat l’acord. La companyia cedeix així una de les naus que formen part de les instal·lacions perquè les entitats de Blanes hi munti les carrosses de la Rua del 26 de febrer.

És la solució que ha trobat l’Ajuntament per resoldre la problemàtica amb què es trobaven les entitats a l’hora de disposar d’un espai on guardar i confecció les carrosses. Des del consistori, amb la nau cedida es considera aquesta necessitat “perfectament coberta”.

Una de les carrosses del Carnaval. Aj. Blanes
Una de les carrosses del Carnaval. Aj. Blanes

Amb anterioritat s’havia intentat adaptar una de les pistes de l’antic poliesportiu d’Els Pins, però els tècnics de l’Ajuntament ho desaconsellaven. El consistori manté que les pistes de l’antic recinte esportiu ja no es poden utilitzar per cap mena d’activitat perquè l’estat de l’immoble suposa un perill per la integritat física de les persones.

Des de l’Ajuntament s’apunta que aquesta podria ser la primera pedra de futures col·laboracions entre l’administració i Nylstar.El conveni signat estableix que la cessió de la nau finalitzarà el 17 de març d’aquest any, i que s’utilitzarà únicament per al muntatge i desmuntatge de les carrosses que participin a la rua de carnaval. L’espai que s’ha cedit, d’uns 200 m2, és conegut com l’antic Economat, i està situat a l’interior de les instal·lacions de la factoria. El conveni estableix que els consums de llum derivats de la utilització del local aniran a càrrec de Nylstar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics