Un incendi a Blanes obliga a desallotjar una trentena de persones

Fins a 10 dotacions d'emergència i seguretat han intervingut en l'incendi. Aj. Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El foc s’ha declarat aquesta tarda en un pis de la Carretera de l’Estació, entre els barris d’Els Pavos i Mas Moixa de Blanes, sense víctimes. S’han mobilitzat fins un total de 10 dotacions de diferents cossos d’emergència i seguretat. Segons informa l’Ajuntament de Blanes, l’origen podria ser l’encesa d’un endoll en el pis.

Tot i que les investigacions posteriors hauran d’acabar de determinar fefaentment l’origen del sinistre, segons ha apuntat el mateix propietari del pis afectat, tot sembla indicar que un endoll de la cuina s’ha encès per causes desconegudes, provocant un intens fum.

Ha estat això el què ha alertat els veïns i al mateix inquilí, ja que la combustió no ha provocat cap flama: l’única cosa que hauria resultat cremada és l’endoll.

L’avís s’ha rebut a les 18.18h i els cossos d’emergència primer han desallotjat preventivament les persones que en aquell moment hi havia a l’edifici. En total una trentena de veïns i veïnes que ja han pogut tornar als seus habitatges poc després, pels volts de les 7 de la tarda.

En les tasques d’extinció han intervingut 10 dotacions: 3 dels Bombers de la Generalitat, 2 ambulàncies del SEM de Suport Vital Bàsic, 3 patrulles de la Policia Local de Blanes, i 3 patrulles dels Mossos d’Esquadra. La intervenció dels bombers s’ha centrat principalment en airejar el fum acumulat que hi havia al voltant de l’habitatge.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics