Es crearan una vintena d’aparcaments a Sant Lluís  

Plaça de la Fassola que es convertirà en aparcament
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Plaça de la Fassola que es convertirà en aparcament
Plaça de la Fassola que es convertirà en aparcament

La remodelació del carrer Folch i Torres, una cèntrica via que travessa el barri, s’inclou en el pressupost d’enguany i amb un cost de 150 mil euros l’Ajuntament preveu crear entre 20 i 30 places d’aparcament aprofitant l’espai de la plaça de la Fassola i conservant l’arbrat. Es tractaria, doncs, d’utilitzar el terreny que actualment no té cap utilitat definida per aparcament amb la possibilitat d’aprofitar el contorn per fer-hi també espais pels vehicles. Són declaracions de Josep Rueda, regidor d’urbanisme.

El projecte intenta solucionar el problema d’aparcament del barri. Encara està en fase de redacció i no està definit com es reurbanitzarà el carrer Folch i Torres: es contempla o bé transformar el carrer en plataforma única sense l’escaló de la vorera o bé mantenir-les però ampliar-les.

També s’obrirà el tram tancat entre el parc i la plaça de la Fassola i que desemboca directament al carrer Folch i Torres. Per reobrir aquest espai s’haurà d’ampliar, pel que es trauran uns tres aparcaments per facilitar el gir.

Així, encara no hi ha dates de quan es preveu que comencin les obres. Abans es presentarà el projecte als veïns, tal i com es va fer amb el carrer Girona i Capdevila. Es convocarien els veïns en una sessió informativa i participativa a l’Ajuntament per explicar el projecte i resoldre els dubtes dels palafollencs i escoltar les aportacions dels veïns.

Rueda apunta que en cas que algun veí no pogués assistir-hi per motius laborals, per exemple, s’habilitarien canals per recollir les propostes i opinions com ara una línia telefònica  o un correu electrònic per tal que no es quedessin fora del procés. Durant les properes setmanes s’ultimarà el projecte final que després es presentarà als veïns de Sant Lluís.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics