URGENT

S’obren les inscripcions pel Carnaval de Palafolls

Compartiu aquesta història
Moment de la Rua de Carnaval d`aquest matí a PLF
Moment de la Rua de Carnaval a PLF.

El carnestoltes arribarà a Palafolls el proper 4 de març i ho farà unes setmanes després que la resta de municipis veïns. La Comissió de Reis i Carnestoltes juntament amb l’Ajuntament i El Cafè organitza el carnaval d’enguany, pel que ja s’han obert les inscripcions per participar a la rua del municipi.

L’activitat està pensada per a un màxim de 10 carrosses o comparses, que rebran 150€ per ajudar en les despeses de la seva confecció. S’hi pot apuntar qualsevol entitat o associació de Palafolls o altres municipis i el termini és fins el 27 de febrer. Les comparses sense carrossa també podran optar a la gratificació si compten amb un mínim de 30 persones. A més, cal que la disfressa sigui destacada i  compti amb un treball darrera per part de la colla inscrita.

Els interessats en participar-hi hauran de lliurar el formulari o bé presencialment a l’edifici del MiD o a través de la pàgina web de l’Ajuntament.

El recorregut d’enguany serà el mateix que en edicions anteriors, se sortirà a les 6 de la tarda de l’Avinguda Costa Brava i, segons informa la comissió de reis, s’arribarà fins a la zona d’aparcament de l’escola les Ferreries, on es farà l’entrega de premis i el ball amb discomòbil on també hi haurà servei de bar. L’any passat es va fer al teatre que ara està inutilitzable per les obres.

Les carrosses seleccionades per participar a la Rua se’ls valorarà si són una entitat del municipi, l’antiguitat de participació en la Rua, ser resident a Palafolls i l’ordre d’inscripció. En cas que no es compleixin els punts de les bases de la convocatòria no es podrà optar a la gratificació de 150 euros.

Durant el febrer les escoles organitzaran els seus respectius carnavals. Serà el proper 24 de febrer tant a Mas Prats, a les 10 del matí, com a les Ferreries, a les 3 de la tarda. Can Batlle també organitzarà el seu carnestoltes el 27 d’aquest mes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics