El Grup de Muntanya unirà Palafolls amb Ax Les Thermes

Grup de muntanya de Palafolls. Aj. Palafolls
Grup de muntanya de Palafolls. Aj. Palafolls
Grup de muntanya de Palafolls. Aj. Palafolls

El grup excursionista del municipi comença aquest diumenge un cicle de caminades que culminaran al poble francès amb el que Palafolls està agermanat, Ax Les Thermes.

Per fer-ho han dividit el recorregut en diverses etapes que aniran fent progressivament en els propers mesos. Així, la sortida que programaven mensualment, d’aquí fins a l’estiu seran les diferents prats del recorregut amb l’objectiu d’arribar a Ax Les Thermes. La primera serà demà passat diumenge i se sortirà des de Palafolls i s’arribarà fins a Riells. Ho explica Marc Freixa, del grup de Muntanya.

Pels volts del maig – juny s’haurà arribat a la zona d’Olot. Les etapes que surtin des d’allà es faran seguides concentrades en uns 10 dies i es creuaran els Pirineus fins a Ax les Thermes.

A la sortida cal que els participants portin les seves provisions de menjar i beure i en cada punt hi haurà algun vehicle per tal que puguin tornar amb cotxe. Les excursions depenen de la climatologia, pel que podria ser que depenent del temps s’haguessin de fer alguns canvis. Sigui com sigui, aquest diumenge el Grup de Muntanya enceta un nou repte que s’allargarà durant mig any.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics