El Palafolls perd contra el Camprodon

L’amateur ha perdut aquest cap de setmana el partit contra el Camprodon 2 a 1. Els del Ripollès obrien marcador al minut 17 amb l’1 a 0. La primera part es va tancar, així, favorable pel Camprodon i cap a la  meitat de la segona s’avançaven amb el segon gol. La victòria s’allunyava dels palafollencs. Al minut 76 aconseguien el del 2 a 1, que s’ha mantingut com a resultat final.

El Palafolls no suma cap punt i cau a la dotzena posició amb  26 punts, mentre que la victòria pels de Camprodon els suposa sumar 3 punts i escalar fins la 5a posició.

La propera jornada el seu contrincant serà l’Anglès, que és penúltim, en un partit que es jugarà dissabte al Palastàdium.

El Palafolls B es manté en la 3a posició. La victòria d’aquest cap de setmana contra el Guíxols els ha permès sumar punts i no perdre posicions a la classificació. El palafollenc Raul Amorós s’avançava al marcador al minut 7, Yeray Martori marcava distàncies amb el segon al minut 44 i al final del partit apareixia  altra vegada Amorós per sentenciar el 3 a 0 de la victòria palafollenca.

Es mantenen tercers, però comparteixen puntuació amb el Sils que el segueix també amb 30 punts. El partit de la setmana que ve contra l’Sporting Vidrerenca, penúltim, pot ser decisiu  per escalar posicions. Només el separa 2 punts del segon, que és l’Hostalric, i abaixar la guàrdia podria suposar perdre la posició privilegiada que té ara mateix a la classificació.

El Juvenil A ha empatat a casa contra el Cal Aguidó a 2. Els palafollencs estrenaven marcador a l’inici del partit amb dos gols de Marc Lozano, però la primera part es tancava ja amb l’empat definitiu. La propera jornada s’enfrontaran contra el Tossa, que és segon. Sumen 1 punt i es mantenen novens.

El Juvenil B perd contra el Palamós 0 a 4 i es mantenen últims. Aquest cap de setmana competiran contra el Garrotxa, que és 5è.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics