Es busquen noves parades al mercat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament ha obert el termini per adjudicar noves parades al mercat de la plaça de Les Valls d’Ax. Per això ha reobert aquest dimecres el termini per a presentar noves propostes de parades. Els qui estiguin interessats en aconseguir alguna de les autoritzacions de venda disposaran de quinze dies per a fer arribar al consistori la seva sol·licitud.

Els possibles futurs paradistes podran presentar des de parades de venda d’aliments i productes de la llar, fins a roba o articles de lleure i cultura. Tanmateix, hauran de complir amb unes noves bases reguladores, com ara la presentació d’una memòria on es detalli la tipologia comercial de l’activitat, els productes que es vendran i el sistema de gestió de residus, entre d’altres.

El mes de febrer de l’any passat ja es va obrir un primer període per tal que els paradistes interessats en participar al mercat diguessin la seva. Es van presentar llavors quatre sol·licituds, de les quals no totes van acabar muntant les seves parades de venda no sedentària. Ara el consistori aprofita les places vacants per a incorporar noves cares en el mercat setmanal que es ve celebrant des de fa ja tants dissabtes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics