El pont fins l’Institut, més a prop  

pontL’Ajuntament de Palafolls ha tret a licitació l’execució de les obres per construir una passera que creu-hi la Riera Burgada i que permeti unir el carrer Fonolleda amb l’Institut Font del Ferro.

El projecte es va aprovar el juliol de l’any passat i es preveu que aquest any s’executi finalment i que les obres durin un mes. El pressupost de licitació és de 26.000 euros i s’adjudicarà a l’empresa que presenti el projecte més econòmic.

El pont per a vianants permetrà unir de manera segur el centre educatiu amb el Carrer Fonolleda, situat darrera del pati de l’institut. Aquesta zona de pas és utilitzada sobretot pels alumnes del centre que creuen a través de la llera de la riera. Normalment no hi ha cabal d’aigua, però quan creix el nivell el pas queda intransitable. Pel que la nova estructura ha de permetre el desplaçament segur per aquesta zona.

La intervenció, bàsicament, consistirà en fer un vial de vianants, amb un pont que salvarà el desnivell provocat per la riera de la Burgada. Així, els estudiants que travesesaven la riera ja no hauran de fer una gran volta quan pugi el cabal de l’aigua.

És una de les actuacions que es faran a la zona, ja que a prop de les obres del pont també s’arranjarà l’aparcament de darrera l’Avinguda Pau Casals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics