Victòria palafollenca contra l’Anglès

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’amateur ha trencat la mala ratxa i en el partit disputat aquest cap de setmana contra l’Anglès s’ha endut els tres punts.

El marcador s’ha tancat 2 a 1 favorable pel Palafolls. El primer gol arribava al minut 56 de la mà de Victor Carrasco, un resultat que es va mantenir fins gairebé a 5 minuts que l’àrbitre xiulés el final. Els gironins feien el de l’empat de penal i poc després, Jaume Parera girava el marcador, fent el del 2 a 1.

Feia 8 jornades que el Palafolls no guanyava, i amb el resultat d’aquest cap de setmana s’emporta 3 punts amb els que puja posicions fins l’onzena, però es manté empatat a 29 punts amb el Roses.

La propera jornada s’enfrontarà contra l’Aro, que el segueix a la taula i de qui només el separa 2 punts, pel que el resultat podria ser decisiu per marcar distàncies.

El Palafolls B ha guanyat per golejada contra l’ Sporting Vidrerenca 1 a 4. Encetaven marcador el Vidrerenca, amb el primer i únic gol, amb el que s’acabava la primera part desfavorable pels palafollencs. A la segona part, però, es va girar la truita i el Palafolls es va acabar imposant. Al minut 54 començava el primer, d’Ivan Roman, dels 4 gols. Eric Suaña feia el segon , sguit de Daniel Gutierrez i Joan Garcia, que sentenciava l’1 a 4 final. Els tres punts de la victòria els permeten mantenir la 3a posició, però continua empatat amb el Sils a 33 punts, i el separen només 2 del segon, l’Hostalric.

La propera jornada s’enfrontaran contra el Tossa, molt per sota a la dotzena posició. El Palafolls B no perd el bon ritme i tanca un altra cap de setmana amb victòria, la cinquena seguida.

Pel que fa al Juvenil A, han perdut per la mínima contra el Tossa, el líder de la classificació. No suma cap punt i cau a la desena posició. El proper partit serà contra l’Hostalric, que és últim.

Per últim, el Juvenil B no passa per una bona època. Torna a perdre per golejada, aquesta vegada contra el Garrotxa 6 a 0. No suma cap punt i és últim a la competició. La setmana que ve jugarà contra el La Salle Girona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics