L’Ajuntament de Blanes ajorna el debat de les sancions dels càmpings

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En la Junta de Portaveus celebrada ahir dimarts es va decidir incloure un tercer punt a l’ordre del dia de la sessió extraordinària, que es dictaminarà en Comissió Informativa

Finalment, el ple extraordinari que s’havia convocat  per demà i on s’havia de tractar l’aprovació o no dels més d’1,5 d’euros de multa a dos càmpings per construccions sense llicència s’ha ajornat al proper dilluns.

Els dos punts ja havien quedat ajornats en l’últim ple quan en bloc ICV-EUiA, Batega per Blanes i la CUP van amenaçar amb abandonar la sala en el moment de la votació.

Així, s’ajorna a dilluns el debat de les  dues sancions econòmiques que l’Ajuntament de Blanes vol imposar a dos càmpings del municipi. Les multes són per haver comès sengles infraccions urbanístiques molt greus, consistents en l’execució d’una activitat i ús urbanístic continuat d’ampliació dels respectius establiments d’allotjament. D’una banda, es vol sancionar amb 1.500.000 € el Càmping Bella Terra, i de l’altra amb 20.604’05 € el Càmping El Pinar.

Els dos punts s’inclouran al Ple Extraordinari del dilluns que tractarà sobre la restitució de l’espai físic alterat durant aquests anys per l’activitat de càmping. Afecta de manera exclusiva als càmpings Bella Terra i Blanc d’Eivissa, perquè la societat Xops S.L. –del càmping El Pinar- ja ha complert aquest apartat i ha abonat la corresponent sanció.

La Comissió Informativa que tindrà lloc el vespre d’aquest dijous 2 de març haurà de dictaminar sobre els tres punts que s’inclouran a la sessió plenària. Un cop complert aquest tràmit, es convocarà de nou el Ple Extraordinari perquè aquesta vegada tingui lloc el dilluns 6 de març, com dèiem, a l’hora habitual, les set del vespre.

En cas que el ple de l’Ajuntament de Blanes aprovi aquest tercer punt que es vol incloure a l’ordre del dia, continuarà la tramitació dels expedients, obligant als propietaris dels càmpings Bella Terra i Blanc d’Eivissa al cessament de l’ús de les instal·lacions aixecades en espais no admesos en el planejament urbanístic actual. Això no implica que hagin de tancar l’activitat, però sí que immobilitza bona part de les seves instal·lacions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics