Un barceloní tornarà a córrer la Marató per aconseguir fons per la protectora de PLF

Foto: Associació Amics dels Animals de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Associació Amics dels Animals de Palafolls
Associació Amics dels Animals de Palafolls

En Jordi Puig és de Barcelona i és voluntari de la protectora d’animals de Palafolls i correrà la Marató de BCN per recollir fons per l’Associació Amics dels Animals. Enguany repeteix el repte que ja s’havia proposat fa dos anys, quan també va participar a la competició esportiva d’una manera solidària, per aconseguir ajuda econòmica per la Protectora.

Actualment, hi ha una 40a de gossos i una 20a de gats a l’espera de trobar una família que els adopti. Les voluntàries de la protectora s’encarreguen d’acollir-los,cuidar-los i donar-los aliments i tractaments veterinaris, ja que molts d’ells arriben en mal estat a la protectora.  Tot plegat suposa una gran quantitat de diners, pel que en Jordi Puig ha decidit tornar a repetir el repte amb l’objectiu d’aconseguir mil euros per l’associació dels animals.

Així, per donar un cop de mà a la protectora, ha decidit córrer els 42 km de la Marató de Barcelona el proper 12 de març. Aquesta tarda, al web per participar-hi, hi havia 194 euros recaptats gràcies a 13 donatius. Fa dos anys, es va aconseguir superar l’objectiu de 1.000 euros, la xifra, però és orientativa, no es tracta d’un topall màxim.

Els diners que s’aconsegueixin es destinaran a la protectora per cobrir les despeses veterinàries i alimentàries. Per aconseguir l’objectiu falten encara 806 euros, pel que el corredor ha insistit en què tota ajuda és important, per petita que sigui.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics