Palafolls preveu mig miler de participants a la Rua de Carnaval

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

ruaaaaaSegons el calendari el Carnaval ja s’ha tancat amb el Dimecres de Cendra i l’enterrament de la sardina, però el cert és que a Palafolls, com és habitual, la rua de Carnestoltes arriba més tard que en altres municipis.

Així, demà, dissabte a les 6 de la tarda, es donarà el tret de sortida al Carnaval del nostre municipi on hi participen un total de 12 carrosses i comparses.  La meitat són de Palafolls, però segons l’Ajuntament n’hi ha d’altres municipis veïns com ara Malgrat de Mar, Tordera o Santa Susanna. En total comportaran prop de mig miler de persones disfressades.

El recorregut es manté el mateix que el d’altres anys. Se sortirà des de l’Avinguda costa Brava i es farà el recorregut habitual. A l’alçada del C/ Ramón Turró girarà a la dreta,m arribarà fins la Ribera de la Burgada on s’enfilarà fins l’Avinguda Costa Brava, on al Forum Palatiolo tornarà a tombar a la dreta direcció C/ del Mig fins arribar als aparcaments de la Rambla Les Ferreries, on es farà el fi de festa.

D’entre les entitats de Palafolls que hi participen hi ha el grup de balls en línia, els Supama, que fa dies que treballen per  tenir a punt per aquest dissabte la seva disfressa de creuer. Ho explica la Núria Lama, dels Supama line dance.

Així, vora la cinquantena de disfressats dels Supama trauran el seu vaixell fet per ells mateixos als carrers de Palafolls, en una dia que serà ple de disbauxa, però on també hi serà present el record dels que ja no hi són.

Durant tot el recorregut hi haurà afectacions al trànsit. A partir de les 15h quedarà prohibit aparcar als carrers afectats i també es tallarà el trànsit. Es permetrà estacionar a la zona en bateria de davant del Palauet al carrer Ramon Turró. L’afectació durarà fins el final de la cercavila. A més, el diumenge també hi haurà restriccions durant el matí per la celebració dels Tres Tombs.

Protecció Civil repartirà també braçalets entre els nens i nenes on anotar el número de telèfon dels pares per localitzar-los en cas que es perdi. Amb anterioritat  ja n’han repartit per l’Escola Mas Prats i les Ferreries, però fan una crida als pares per tal que facin memòria i  col·loquin el braçalet als seus fills.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics