PLF és on més creix l’atur de l’Alt Maresme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El febrer ha tancat amb 643 persones a la llista de l’atur al nostre municipi, 28 més que el gener. És el millor febrer des de la crisi i lluny del febrer negre del 2013 amb 922 persones sense feina. Palafolls encapçala el llistat de municipis de l’Alt Maresme on el percentatge d’increment respecte el més anterior és més alt, un 4,5%.

La tendència d’aquest començament d’any és a l’alça. El gener començava amb 615 i interrompia el descens que es va produir al desembre. Amb l’increment, Palafolls supera el 15% en la taxa d’atur, situant-se lleugerament per sobre de Malgrat i Blanes. L’increment de persones a l’atur és generalitzada al territori, exceptuant Malgrat, que aquest febrer n’ha reduït 49 i se situa en 1.309. D’altra banda, Tordera s’ha mantingut igual que el gener, no en suma però també en resta i conserva les 1.293 persones aturades.

A Pineda el febrer s’ha tancat amb 65 persones més, 2.475, amb el segon percentatge d’increment més alt (el primer és Palafolls), i encapçala el llistat en la taxa d’atur de l’Alt Maresme amb el 18,8%.

Pel que fa a Blanes, en suma 14 i se situa en 3.255 persones. Es manté en una taxa del 14,9%.

Respecte a la comarca del Maresme en general, s’ha tornat a superar els 29 mil aturats, després d’afegir-se 175 persones sense feina.

A la demarcació de Barcelona ne el seu global la baixada de l’atur l’encapçala el sector serveis i la indústria, segons la mateixa Diputació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics