URGENT

Artur Mas,  a  Malgrat, acusa l’Estat de no tenir un projecte per Catalunya

Compartiu aquesta història
Neus Serra, regidora del PDeCat i portaveu del govern, Artur Mas, expresident de la Generalitat, Jofre Serret, regidor del PDeCat, Eva Moreno, presidenta local del PDeCat (d'esquerra a dreta). RP
Neus Serra, regidora del PDeCat i portaveu del govern, Artur Mas, expresident de la Generalitat, Jofre Serret, regidor del PDeCat, Eva Moreno, presidenta local del PDeCat (d’esquerra a dreta). RP

Sota el títol “2017, any decisiu”  l’expresident de la Generalitat Artur Mas ha sigut aquest dimarts al vespre a l’Arxiu Municipal de Malgrat en motiu de la presentació oficial del PDeCat del municipi. Mas ha defensat el procés assegurant que el projecte d’Estat català “arriba després de cent anys d’intents d’entesa” .

L’expresident convergent ha assegurat que  que el sobiranisme “és un moviment que té un projecte propi, mentre que l’Estat no té projecte per a Catalunya”. A la conferència, també ha defensat que l’objectiu és que “Catalunya sigui la Dinamarca del Mediterrani”.

L’aforament de l’arxiu es va començar a omplir una hora abans i el que havia de ser una conferència de Mas es va convertir en un col·loqui per un problema d’afonia del convidat. El va acompanyar els dos regidors del PDeCat, Neus Serra i Jofre Serret, expedientats per donar suport a la moció de censura, i Eva Moreno, presidenta local del partit.

Em la cita Artur Mas no va fer declaracions als mitjans, fins i tot anul·lant 5 minuts abans una entrevista prèviament concertada amb aquesta emissora. Aquest matí ha començat el judici del cas Palau on declaren Jordi Montull, la seva filla Gemma, i l’expresident del Palau de la Música, Fèlix Millet.

Millet ja ha declarat reconeixent el saqueig del Palau i se suposa que Gemma Montull en la seva declaració esquitxi Convergència Democràtica de Catalunya, actual PDeCat. Unes declaracions que refermarà el seu pare, on s’espera que impliqui a CDC i que haurien de proporcionar a la Fiscalia material suficient per provar que el partit es finançava presumptament amb adjudicacions d’obres públiques. De moment Fèlix Millet, ja ha acusat a CDC de cobrar comissions a través de les adjudicacions de l’empresa Ferrovial.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics